You are currently viewing Redirecționează gratuit 2 % din impozit pentru o cauză socială
Asociația Art Out

Redirecționează gratuit 2 % din impozit pentru o cauză socială

Asociația Art Out
Asociația Art Out

Redirecționează gratuit 2 % din impozitul pe venit pentru a susține o cauză socială

Alege să sprijini arta, cultura și educația!

Anual, avem ocazia de a ne implica activ în dezvoltarea comunității.

Viața copiilor din medii defavorizate și cariera tinerilor talentați pot fi dezvoltate și cu ajutorul tău. Semnează formularul 2 % și susține o cauză socială. Împreună, putem pune baza formării tinerilor, oferindu-le șansa unui viitor mai bun și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

CUM POȚI ajuta?

Foarte simplu: descarcă și completează Formularul 2%. Destinul acestor tineri poate fi influențat și de gestul tău, dacă alegi să completezi formularul. Dedică-le câteva minute din timpul tău! Vei investi astfel cele două procente din impozit, pe care oricum îl plătești statului, în beneficiarii programelor derulate de Asociația Art Out prin proiectul Caravana Art Out.

 

Caravana Art Out este un proiect de responsabilizare socială și dezvoltare comunitară desfășurat pe întreg teritoriul României, în mediul rural și urban, prin care oferim tinerilor oportunități de formare personală și profesională, pregătindu-i pentru o viitoare carieră și pentru o mai bună inserție pe piața muncii, facilitându-le accesul la artă, cultură și educație.

și tu poți fi parte din schimbare

 

De aceea, îți propunem să povestești familiei, colegilor și prietenilor despre gestul tău. Noi credem că poți convinge cel puțin 2 prieteni să dea 2% din impozitul pe venit pentru copiii și tineri care merită o șansă pentru educație și dezvoltare.

 

Strânge formularele 2% completate și depune-le la sediul Asociației Art Out, până pe 1 mai 2018, sau depune formularul la administraţia financiară de domiciliu, direct sau prin poștă cu confirmare de primire. Verifică adresa oficiului fiscal de care aparții.

De ce să faci asta

Din ianuarie 2011 și până în prezent, proiectul Art Out a adunat rezultate deosebite, oferind reale oportunități de formare personală și profesională pentru sute de voluntari Art Out din București, din țară și din străinătate. Pentru că Art Out reprezintă un proiect unic la nivel național.

 

Peste 160.000 de persoane au beneficiat până acum de informare corectă, materiale jurnalistice de calitate, cele mai bune recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Art Out, publicație dedicată artelor, arhitecturii, patrimoniului și restaurării.

Peste 150.000 de persoane au beneficiat până acum de cele mai noi și interesante materiale jurnalistice, cu recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Teen Art Out, publicație culturală dedicată tinerilor, pentru a-și urma visele și a avea puncte de plecare în dezvoltarea personală.

 

Zilnic, prin platformele de care dispunem (rețele sociale și blog), informăm peste 11.500 de persoane, aducând știri, analize, sinteze, interviuri, recenzii și recomandări din domeniile de interes general: artă, cultură, educație, societate, politică, economie, relații internaționale, evenimente, divertisment etc.

 

Oferim continuu oportunități de educație informală și nonformală, organizate atât în București, cât și în țară: cursuri, ateliere, workshopuri și traininguri pentru copii, tineri și adulți. Acestea vizează domenii diverse: artă și istoria artei și a arhitecturii, comunicare și branding personal, leadership și dezvoltare personală, public speaking, scrierea și managementul proiectelor, organizare de evenimente etc.

 

Aducem arta și cultura mai aproape de public, promovând tinerii artiști, dialogul între generații și interacțiunea directă între public și reprezentanții scenei culturale contemporane.

Pe scurt, despre Asociația Art Out

Asociația ART OUT este o organizație non-profit, non-guvernamentală și independentă, creată cu scopul promovării culturii și artei.

Acțiunile asociației vizează sectoarele formativ-educațional, social, cultural-științific, artistic, sportiv și de tineret.

 

De-a lungul timpului, Art Out a organizat:

  • Expoziții de arte vizuale
  • Concursuri de artă
  • Concerte și party-uri
  • Cursuri, ateliere, traininguri și workshopuri
  • Conferințe și sesiuni de comunicări științifice
  • Evenimente festive – premiere și Gala Art Out
  • Evenimente caritabile

Alege să sprijini arta, cultura și educația!

Redirecționează 2 % din impozitul pe venit pentru Asociația Art Out

Prin direcționarea celor 2 % către asociație,sprijini cultura și accesul tinerilor către artă și către oportunități de educație.

Vom putea astfel să continuăm activitățile și proiectele noastre, pentru a oferi publicului:

– formare profesională pentru generațiile tinere;

– cursuri, workshopuri și traininguri de cea mai bună calitate;

– știri și materiale de presă scrise profesionist, echilibrat și echidistant;

– proiecte și evenimente culturale de amploare, de reală utilitate.

 

Cum te poți implica?

 

E simplu:

– completează Formularul 230 (dacă în 2017 ai avut venituri din salarii și pensii)

Link către formular – http://artout.ro/reviste/d230_2017.pdf

Durată de completare: 4 minute. Motivul colectării informației: Informațiile colectate sunt necesare direcționării sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii.

Notă – este valabil pentru pensii de peste salariul minim pe economie.

 

– completează Formularul 200 – dacă în 2017 ai realizat venituri (și) din activități independente (profesii libere, drepturi de proprietate intelectuală, chirii).

Link către formular – http://artout.ro/reviste/d200_2017.pdf.

Durată de completare: 7 minute. Motivul colectării informației: Informațiile colectate sunt necesare definitivării impozitului anual pe venit și a contribuțiilor sociale datorate de persoanele fizice.

Notă:

Se declara următoarele categorii de venituri: a)activităţi independente; b)cedarea folosinţei bunurilor, cu excepţia veniturilor din arendă; c)activităţi agricole pentru care venitul net se stabileşte în sistem real; d)piscicultură şi/sau silvicultură; e)transferul titlurilor de valoare şi orice alte operaţiuni cu instrumente financiare; f)jocuri de noroc realizate de către persoanele fizice că urmare a participării la jocuri de noroc la distanţă şi festivaluri de poker; g)alte surse, pentru care contribuabilii au obligaţia depunerii declaraţiei. Depun declaraţia şi persoanele cu handicap scutite de impozit dacă realizează aceste venituri. Prin formularul 200, pot direcționa 2 % și cei care dețin PFA.

Completează formularul urmărind instrucțiunile de la finalul documentului descărcat (datele Asociației Art Out sunt precompletate).

Formularul completat poate fi depus până la data de 1 mai 2018 inclusiv la una din variantele:

 

– Voluntarilor Asociației Art Out, dacă ai mai multe formulare strânse de la familie și prieteni. Contactează-ne la 0747060128 sau la asociatie@artout.ro și le preluăm noi.

– Administrația Financiară (ANAF) de care aparții (cu domiciliul), direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată

– sediul Asociației Art Out (adresa –  Calea Vitan nr. 109, București, cu un telefon în prealabil), urmând ca formularul să fie depus de către noi la ANAF

 

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu costă nimic. Dacă acești 2% nu sunt redirecționați, banii rămân statului.

 

Datele de identificare ale Asociației Art Out sunt:

Denumire entitate non-profit: Asociația Art Out

C.I.F.: 36087831

Cont: RO24BTRLRONCRT0340140201

Banca Transilvania, Agenția Vitan, București

 

Îți mulțumim că susții Art Out!

 

Art Out

– Asociația Art Out – www.facebook.com/ArtOutAssociation

– Revista Art Out – www.facebook.com/artoutmagazine

– Revista Teen Art Out – www.facebook.com/Teen.Art.Out

– Art Out Lounge – www.facebook.com/artoutlounge

 

Lasă un răspuns