You are currently viewing Susține Art Out

Susține Art Out

Susține Art Out și redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru educația tinerilor

 

Susține Art Out și redirecționează 3,5% pentru educația tinerilor 

 Anual, avem ocazia de a ne implica activ în dezvoltarea comunității.

Dacă direcționezi din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil (obtinute din salarii sau pensii), poți susține proiectele Asociației Art Out și, astfel, să putem oferi în continuare oportunități educaționale pentru copii și tineri din întreaga țară.

Redirecționează din impozitul pe venit pentru Asociația Art Out

 Prin direcționare către asociație, sprijini cultura și accesul tinerilor către artă și către oportunități de educație și, totodată, sprijiniți dezvoltarea proiectelor editoriale – Revistele Art Out și Teen Art Out și platforma de informare Art Out Lounge.

Vom putea astfel să continuăm activitățile și proiectele noastre, pentru a oferi formare profesională pentru tineri; cursuri, workshopuri și traininguri de cea mai bună calitate; știri și materiale de presă scrise profesionist, echilibrat și echidistant; proiecte și evenimente culturale de amploare, de reală utilitate.

Cum te poți implica?  E simplu:

– completează Formularul 230 (dacă în 2019 ai avut venituri din salarii și pensii)

– gasesti aici formularul pentru venituri obtinute in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2019 – formular

– si aici formularul pentru venituri obtinute in perioada 31 martie – 31 decembrie 2019 –formular

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi doar prima pagina a formularului cu datele tale si semnatura

Durată de completare: 4 minute. 

 

Formularul completat poate fi depus până la data de 25 mai 2020 inclusiv la una din variantele:

– echipei/ voluntarilor Asociației Art Out, dacă ai mai multe formulare strânse. Contactează-ne la 0747060128 sau la asociatie@artout.ro și găsim o soluție împreună pentru formulare.

– la sediul Asociației Art Out (adresa –  Calea Vitan nr. 109, București, cu un telefon în prealabil), urmând ca formularul să fie depus de către noi la ANAF

– Administrația Financiară (ANAF) de care aparții (cu domiciliul), direct sau prin poștă cu scrisoare recomandată

– daca ai semnatura electronica si SPV, folosind serviciul ANAF „Spaţiul privat virtual”.

Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu costă nimic.

Obiectivul Art Out in 2020

Cu fondurile obtinute din redirectionare, in 2020 vom asigura formarea socio-profesionala a unui numar de 300 de tineri cu varste intre 14-30 ani din Bucuresti si din tara, cu prioritate acordata celor care provin din grupuri defavorizate. Astfel, vom asigura cursuri si ateliere, consultanta si mentorat, programe offline si online, tinerii putand astfel sa beneficieze de expertiza profesionistilor in industrii creative din Romania.

Art Out in 2019

In 2019, cu ajutorul sumelor obtinute din redirectionarea a 2%, am putut sustine ateliere de dezvoltarea creativitatii pentru peste 200 de tineri din medii defavorizate, din Bucuresti si din tara.

Istoricul Art Out de pana acum, pe scurt

Din ianuarie 2011 și până în prezent, proiectul Art Out a adunat rezultate deosebite, oferind reale oportunități de formare personală și profesională pentru sute de voluntari Art Out din București, din țară și din străinătate. Pentru că Art Out reprezintă un proiect unic la nivel național.

Peste 165.000 de persoane au beneficiat până acum de informare corectă, materiale jurnalistice de calitate, cele mai bune recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Art Out, publicație dedicată artelor, arhitecturii, patrimoniului și restaurării.

Peste 155.000 de persoane au beneficiat până acum de cele mai noi și interesante materiale jurnalistice, cu recenzii, interviuri, eseuri, documentare, anchete și reportaje, având posibilitatea de a citi gratuit revista Teen Art Out, publicație culturală dedicată tinerilor, pentru a-și urma visele și a avea puncte de plecare în dezvoltarea personală.

Zilnic, prin platformele de care dispunem (rețele sociale și blog), informăm peste 12.000 de persoane, aducând știri, analize, sinteze, interviuri, recenzii și recomandări din domeniile de interes general: artă, cultură, educație, societate, politică, economie, relații internaționale, evenimente, divertisment etc.

Oferim continuu oportunități de educație informală și nonformală, organizate atât în București, cât și în țară: cursuri, ateliere, workshopuri și traininguri pentru copii, tineri și adulți. Acestea vizează domenii diverse: artă și istoria artei și a arhitecturii, comunicare și branding personal, leadership și dezvoltare personală, public speaking, scrierea și managementul proiectelor, organizare de evenimente etc.

Aducem arta și cultura mai aproape de public, promovând tinerii artiști, dialogul între generații și interacțiunea directă între public și reprezentanții scenei culturale contemporane.

 

Datele de identificare ale Asociației Art Out sunt:

Denumire entitate non-profit: Asociația Art Out

C.I.F.: 36087831

Cont: RO24BTRLRONCRT0340140201

Banca Transilvania, Agenția Vitan, București

 

Îți mulțumim că susții Art Out!

– Asociația Art Out – www.facebook.com/ArtOutAssociation

– Revista Art Out – www.facebook.com/artoutmagazine

– Revista Teen Art Out – www.facebook.com/Teen.Art.Out

– Art Out Lounge – www.facebook.com/artoutlounge

Lasă un răspuns