Kingsman: The Secret Service

~powered by Hollywood Multiplex~

În momentul de față, nu mi se par multe filmele pe care vreau să le văd, dar Kingsman: The Secret Service este unul dintre ele și chiar îl recomand. Mi-a făcut plăcere să îl văd.

De obicei, este suficient ca un film să fie despre un serviciu secret (Britanic) ca să mă intereseze. Daca este și comedie și nu doar o alergare non-stop și efecte peste efecte, deja evoluăm. Cu Colin Firth si Samuel Jackson printre protagoniști, filmul nu avea cum să rateze.

Descrie în mod cinic dar plăcut diferența dintre „snobii bătrâni”, gentilomii și tinerii din zone mai „ne-aristocrate”. Unul din acești tineri se înscrie să fie un Kingsman si este pus într-un program de training ce îi va testa toate forțele, îi va împinge limitele și îl va face să devină cel mai bun, dacă vrea să supraviețuiască.

Normal, toate acestea se schimbă când apare Samuel L. Jackson, personajul negativ, care are planuri mărețe pentru lume. Își va începe dominanța totală prin a împărți cartele telefonice gratis tuturor. Telefon și internet gratuit, cum să zică masele nu? Ăștia toți nu au văzut un film în viața lor? Ce film, că viața bate filmul. Cred că toată lumea trebuie să fie conștientă că având telefonul lângă ei, deschis sau închis, pot fi ascultați, pot fi găsiți și multe altele. Din „fericire”, acest „filantrop” miliardar nu voia decât să îî facă pe oameni să se omoare între ei, pentru a salva planeta de acest virus reprezentat de omenire.

Filmul este într-adevăr amuzant și captivant. Te ține alert. Nu este întotdeauna ce crezi că o să fie. Subtle hint: uitați-vă după artificii. Cea mai bună parte a filmului.

 

Lasă un răspuns