OPEN CALL: înscrieri la a doua ediție a laboratorului de teatru tânăr Relief

Laboratorul de teatru tânăr Relief deschide înscrierile pentru cea de-a doua ediție, care va avea loc în perioada 17 – 21 mai la Teatrul Excelsior din București.

Se poate înscrie orice trupă de teatru din țară formată exclusiv din liceeni și care are în componență minimum doi membri și un coordonator major. Trupele se pot înscrie cu unul sau mai multe spectacole, cu condiția ca fiecare dintre acestea să aibă minimum două personaje și o durată între 30 și 50 de minute.

În urma înscrierilor, vor fi selectate șase trupe de teatru din țară. Timp de patru zile liceenii vor lua parte la un laborator de teatru tânăr, centrat pe experiment și învățare. În cadrul RELIEF trupele își vor prezenta spectacolele cu care au fost acceptate și în paralel vor lucra cu regizori de teatru, muzicieni și coregrafi pe un text din opera dramaturgului italian Carlo Goldoni, urmând ca la final să prezinte momentele lucrate într-un eveniment special, pe scena Teatrului Excelsior.

OPEN CALL inscrieri trupe_Relief 2017

Pentru înscriere, coordonatorul trupei trebuie să completeze formularul de înscriere http://relief.teatrul-excelsior.ro/inscrieri/până pe 31 martie 2017, ora 17:00.
Atenție! Înscrierea presupune și o filmare de 10-15 minute cu cele mai relevante momente din spectacolul înscris.

Toate detaliile referitoare la condițiile de înscriere se găsesc în regulamentul Relief.

Organizatorii asigură transportul, cazarea și masa trupelor pe toată perioada laboratorului.  

Cele șase trupe participante vor fi alese de comitetul de selecție Relief, format din Maria Rotar, Director Executiv Relief și membri ai Asociației T.E.T.A, Andreea Cristina Borțun (regizor), Alexandru Ion (actor), Lavinia Cioacă (scenarist) și Carmen Dumitrescu (manager cultural).

RELIEF este un eveniment organizat de către Teatrul EXCELSIOR, în parteneriat cu Asociația T.E.T.A (organizator al festivalului Ideo Ideis).

Lasă un răspuns