Dream Theater aniverseaza 25 de ani de la lansarea albumului „Images and Words” prin 2 concerte in Romania

Astfel, pe 19 mai 2017, formatia americana va urca in premiera pe o scena din inima Transilvaniei, la Cluj Napoca, pe platforma Salii Polivalente, iar pe 20 mai 2017 se va intoarce la Arenele Romane – la 15 ani de la primul lor concert.

Biletele sunt impartite in mai multe categorii.

PLATINUM DREAM TICKETS pentru primele 1000 de bilete:

– acces cu 30 de minute mai devreme in spatiul evenimentului pentru a prinde un loc cat mai bun, in fata scenei

– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”. Organizatorii ii sfatuiesc pe fani sa poarte ecusoanele la vedere, pentru eventuale surprize placute din partea trupei.

– 10 pachete VIP Platinum prin tragere la sorti

GOLDEN DREAM TICKETS

– urmatoarele 1000 de bilete dupa epuizarea stocului Platinum Dream Tickets.
– un ecuson special creat pentru a marca aniversarea a 25 de ani de “Images and Words”.
– 10 pachete VIP prin tragere la sorti

Dream Theater concert in Bucuresti

Ocazia cu care Dream Theater a inclus tara noastra in turneul sau este una cu totul si cu totul speciala. Trupa celebreaza un sfert de secol de la lansarea “Images and Words”, o piesa de rezistenta in istoria muzicii rock, precum si o piatra de hotar in cariera impresionanta a americanilor.

Este singura ocazie, poate, in care fanii vor putea asculta in intregime celebrul album “Images and Words”, lansat in 1992 si distins cu discul de aur de catre RIAA. Totodata, setlistul va cuprinde si o selectie de piese extrase din vastul si aclamatul catalog Dream Theater, preferate de fani.

Cu o traditie de aproape 3 decenii, Dream Theater a calatorit in intreaga lume, impartasind povestile din spatele riff-urilor de chitara sau ale versurilor complexe, rezistand obstacolelor, continuand sa inoveze si consolidandu-si pozitia de “trupa cult”.

Consistenta muzicala si virtuozitatea demonstrata cu fiecare aparitie live se datoreaza legaturii trainice dintre 5 artisti, multi-laureati de numeroase reviste de specialitate si de critici: John Petrucci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess si Mike Mangini.

Dream Theater

Dintre cele 13 albume de studio, “Images and Words” ocupa un loc aparte in istoria trupei. Este primul material discografic care il are la voce pe James LaBrie si ramane cel mai bine vandut album pana in ziua de astazi.

Totodata, single-ul “Pull Me Under” a reusit sa se claseze in primele 10 pozitii in topul radio si TV, atragand astfel multi alti iubitori de muzica in sfera rock-ului. Conform unui critic, “ei reusesc sa isi stabileasca anumite standarde si tot ei le si depasesc”.

“Images and Words” reuneste multe piese devenite legendare deja, pe langa ante mentionata “Pull Me Under”, numarandu-se si “Leaning to Live”, “Another Day” sau “Metropolis – Part I: “The Miracle and the Sleeper”.

Posesorii de bilete la festivalul I Am The Rocker care le-au pastrat la indemnul formatiei si al organizatorilor sau cei care si le-au preschimbat in bilete “Dream Theater”, vor intra automat in primii 1000, beneficiind astfel, pe langa accesul la concert, si de bonusurile mentionate mai sus, corespunzatoare pachetului “Platinum Dream Tickets”.

Atentie – Acest lucru este valabil doar in cazul biletelor cumparate, nu si in cazul invitatiilor.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 225 de lei pana la data de 18 mai (pentru concertul de la Cluj Napoca), respectiv 19 mai (pentru concertul de la Bucuresti) si la 250 de lei in ziua concertului.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Lasă un răspuns