Începe numărătoarea inversă pentru concertele Dream Theater

Începe numărătoarea inversă pentru concertele Dream Theater. Prinde ultimele pachete aniversare disponibile doar până pe 9 mai sau până la epuizarea stocului

A mai rămas mai puțin de o lună până la întâlnirea mult așteptată cu giganții muzicii rock.
Prinde acum ultima șansă de a achiziționa bilete aniversare early bird “Golden Dream Ticket” disponibile doar până la data de 9 mai sau până la epuizarea stocului.

Golden Dream Ticket îți oferă:

  • un ecuson special creat pentru a marca aniversarea  a 25 de ani de “Images and Words” pe care te sfătuim să îl porți la vedere pentru că ar putea să îți aducă surprize foarte plăcute din partea trupei.

 

Intră în cursa pentru cele 10 pachete VIP Gold Upgrade puse la bătaie pentru fiecare concert în parte, completând formularul – http://phoenixentertainment.ro/golden-ticket-validation/

Dream Theater va aniversa 25 de ani de la lansarea celui mai de success album din carieră, Images and Words, prin 2 show-uri fulminante la Cluj-Napoca, pe 19 mai, în incinta Cluj Arena și la București, pe 20 mai, la Arenele Romane.

Biletele sunt disponibile în reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librăriile Humanitas și Carturesti și online pe www.eventim.ro.

 

Lasă un răspuns