Concert Slash la Bucuresti – impresii

Photo 29.06

Concertul Slash, de duminica 28 iunie 2015, a fost memorabil, asemeni celui din 2013. Cu mult mai multe grade decat in februarie 2013, concertul celebrului chitarist s-a tinut, de data aceasta, la Arenele Romane, un loc deja cu traditie pentru asemenea manifestari.

Cu o punctualitate cu care nu multi artisti sunt inzestrati, chitaristul cu joben si-a facut aparitia pe scena la ora propusa, 21.30. Alaturi de Slash au fost primiti cu aplauze si urale Myles Kennedy si The Conspirators. Publicul s-a incalzit repede si a cantat, impreuna cu trupa, pe melodii cunoscute ale GNR (Sweet Child o’ Mine, Nightrain, Welcome to the Jungle sau Paradise City),dar si pe melodii compuse de Slash (Back from Cali, Doctor Alibi, Starlight). Celebra piesa, Anastasia, a fost cea mai asteptata, iar solo-ul de chitara a lui Slash a taiat rasuflarea celor prezenti. Inca o data a demonstrat ca isi merita locul intre marii chitaristi ai lumii.

Finalul a fost incendiar, pe melodia Paradise City.

Organizarea a fost impecabila. Lucrul poate cel mai remarcabil a fost ca Phoenix Entertainment au avut un eveniment unde exista mancare adevarata, prin standurile Calif si Wu Xing. Way to go!

2013, 2015…sa speram ca urmatorul concert Slash nu va fi mai tarziu de 2017. Se pare ca lui Slash si celorlalti din trupa le place Romania si simt ca sunt iubiti aici. Noi, chiar ii iubim!!!

 

Lasă un răspuns