Demis Roussos: „Romancele sunt cele mai frumoase”

Inainte de concertul de Craciun de la Sala Palatului, de pe 5 decembrie, sarmantul cantaret grec – Demis Roussos a acordat un interviu unei publicatii romanesti, in care a povestit despre legatura sa cu Romania, ce mesaj are pentru fani, dar si despre subiecte mai picante…


Maestrul a carui cariera dateaza de peste 4 decenii a vorbit despre Romania, despre ce il face sa revina aici, dar si despre „frumusetile patriei”. Pentru ca a vizitat toata lumea si a vazut mii de femei, Demis a fost intrebat si despre eternul motiv de mandrie al poporului nostru – frumusetea romancelor. Artistul a confirmat: „Romancele sunt, intr-adevar, cele mai frumoase! ;-))” Ba chiar mai mult, a povestit si despre fosta sa sotie, care in prezent locuieste in Romania. „Pamela locuieste in Romania de 20 de ani, s-a casatorit cu un barbat roman minunat (unul dintre fiii lui Ion Ratiu – n. red.). O vad fericita sa traiasca in tara voastra si adora sincer oamenii de aici, ceea ce ma face sa ma bucur pentru ea. Este o persoana foarte buna si generoasa.”

Demis Roussos revine de fiecare data cu drag la noi in tara, Romania reprezentand pentru artist o a doua casa. Dupa o pauza de un an, maestrul revine pe 5 decembrie 2013 pe scena Salii Palatului pentru traditionalul concert de Craciun, care le va aduce fanilor melodii precum „Silent Night”, „Ave Maria”, „White Christmas”, „Amazing Grace”… dar si celebrele sale hituri: „Goodbye My Lve Goodbye!”, „Dinata Dinata” si „My Friend The Wind”!

Pentru concertul din 5 decembrie de la Bucuresti o categorie de bilete este deja epuizata, alte doua categorii fiind aproape de sold-out. Cei care inca nu si-au rezervat un loc in sala mai pot gasi bilete in urmatoarele locatii: Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Vodafone, Germanos, Oficiile Postale semnalizate cu Bilete.ro si online pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, MYTICKET.ro, BILETE.ro si EVENTIM.ro. Preturile biletelor sunt cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei, in functie de zona aleasa. Biletele cele mai ieftine, cele de 50 de lei sunt sold out.

~~Concertul „DEMIS ROUSSOS” va avea loc pe 5 Decembrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Prima TV, Magic FM, Forbes, Ring, Catavencii, Zile si Nopti, Sunete, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, InfoMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, InternetCorp, eComunicate.ro, Indoor Media, Reteaua Info-Sanatate, Cocor Media Channel, Carpat Guard, Spard Team. Masina oficiala a evenimentului este oferita de Automobile Bavaria Group.~~

www.ProjectEvents.ro
*** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=4G3by1WPlvE

Lasă un răspuns