Magic Circle Festival 2014 în topul vânzărilor de bilete din Finlanda

Ieri s-au pus în vânzare biletele pentru Magic Circle Festival 2014, la care MANOWAR va fi cap de afiş, iar după doar o zi evenimentul a urcat pe prima poziţie în topul vânzărilor de pe siteul finlandez Tiketti.fi: http://bit.ly/183vOFA

Preţul unui bilet standard, ce permite accesul în zona de festival pe 26 iulie, ziua în care MANOWAR este headliner, este de 75 euro. Activităţile premergătoare showului vor începe de pe 25 iulie, iar cei care doresc să ia parte la ele vor avea posibilitatea să îşi upgradeze biletul standard. Informaţii pe această temă vor fi oferite în curând.

Biletele se găsesc pe: Tiketti.fi: http://bit.ly/183vOFA şi Lippupalvelu.fi: http://bit.ly/16YEUn4

Basistul MANOWAR Joey DeMaio a transmis următorul mesaj video, după confirmarea trupei MANOWAR ca şi cap de afiş la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014.

http://youtu.be/__wTog6BXD8

MANOWAR a anunţat faptul că va fi cap de afiş la MAGIC CIRCLE FESTIVAL 2014, eveniment ce va avea loc pe 25 şi 26 iulie 2014, la Suvilahti Open Air, din Helsinki, Finlanda.

Acesta va fi primul MAGIC CIRCLE FESTIVAL organizat vreodată în Finlanda.

Onorând comunitatea mondială de fani ai trupei MANOWAR, festivalul are loc în ţări diferite, iar până acum a mai avut ediţii în Germania şi Slovenia. La acestea au luat parte spectatori din peste 35 de ţări.

“Suntem încântaţi să aducem MAGIC CIRCLE FESTIVAL pentru prima oară în Finlanda,” a spus promoterul Hardi Loog. “Vom avea un festival fantastic, la care MANOWAR va fi cap de afiş cu showul aniversar special Kings Of Metal 2014, cu multe alte trupe şi alte forme de divertisment, pentru o experienţă metal de neuitat!”

În showul aniversar pe care îl va susţine ca headliner, MANOWAR va
performa integral albumul “Kings Of Metal MMXIV”, alături de alte imnuri metal nemuritoare, prezentând un set de piese „best of”, într-o producţie scenică complet nouă. “Kings Of Metal MMXIV” este versiunea specială, reînregistrată integral, a albumului emblematic „Kings Of Metal,” care va fi lansată în primăvară.

„Îi chemăm pe toţi Manowarrior-ii din Finlanda să ni se alăture, pentru cel mai mare show Metal din 2014!” a anunţat basistul MANOWAR, Joey DeMaio. „Şi îi chemăm vara viitoare la Helsinki şi pe Manowarrior-ii din Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Germania şi din fiecare ţară metal din lume. Dacă încă nu aţi fost în Finlanda, aceasta este ocazia perfectă! Războinicii finlandezi vă vor arăta cum să beţi, să petreceţi şi să va distraţi CU ADEVĂRAT!”

Detalii de line up şi despre celelalte activităţi vor fi anunţate în curând.

Kings Of Metal MMXIV World Tour – Date confirmate:

Miercuri, 19 martie 2014 – Palatul Sporturilor Olimpice din Krasnodar, Rusia.

Vineri, 21 martie 2014 – Palatul Sporturilor Luzhniki – Moscova, Rusia

Duminică, 23 martie, 2014 – Palatul Sporturilor Yubileyny – St Petersburg, Rusia

Vineri/Sâmbătă, 25-26 iulie 2014 – Suvilahti Open Air – Helsinki, Finlanda

Pentru mai multe informaţii şi update-uri constante vizitaţi:
www.manowar.com

www.facebook.com/manowar

Iar pentru amănunte privind Magic Circle Festival 2014 vizitaţi:
http://www.manowarfinland.com/magic-circle-festival-2014

Lasă un răspuns