Pe 2 martie 2014, Trupa BZN concerteaza la Oradea

 

Daca va aflati in Oradea in cautarea unor momente de bucurie, si sunteti dornici sa ascultati muzica de calitate, cu un sound foarte bun si voci inconfundabile, atunci formatia BZN este fara doar si poate, o  alegere excelenta.

Spre incantarea iubitorilor acestui gen muzical, primavara anului 2014 va fi marcata de un concert magnific marca BZN.

Evenimentul va fi gazduit de Sala Sporturilor Oradea in data de 2 martie si se anunta a fi o  seara plina de hituri, cu melodii celebre ce au ocupat cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale. Dintre acestea amintim „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”, „El Condor Pasa”, „Mariana” sau”Che Sera”, doar cateva dintre titlurile arhicunoscute ce vor face deliciul spectatorilor.

Band Zonder Naam- “Trupa fara nume” este una dintre cele mai cunoscute si longevive trupe pop, infiintata in Olanda, in 1966, dar care a cucerit intreaga lume prin melodiile splendide, versurile de foarte buna calitate ale cantecelor si prin vocile de neegalat ale solistilor.

Artistii au ramas in inimile fanilor ca fiind cea mai romantica trupa din istoria muzicii. Formatia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de cariera, sute de melodii inregistrate in numeroase limbi, peste 40 de albume vandute in milioane de copii si zeci de discuri de aur si de platina. Datorita succesului pe care l-au avut in ultima perioada, Jan si Anny au mai adaugat un disc de platina la colectie, obtinut in Africa de Sud. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au castigat discul de platina, membrii formatiei bucurandu-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat saptamani la rand topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franta, Suedia, Anglia. Succesul lor, care nu numai ca nu s-a stins, ci a crescut in cei peste 40 de ani de cariera, este cu atat mai notabil cu cat, in aceeasi perioada  a anilor ’60, ’70, ’80, concurau pe scenele lumii cu ABBA, Beatles, Rolling Stone, Pink Floyd etc.

Biletele pentru concertul BZN de la Oradea, pot fi achizitionate de la casa de bilete a Teatrului Regina Maria, de la Casa de Cultura a Sindicatelor, prin difuzorii autorizati precum si online prin www.eventim.ro, www.bilete.ro si www.vreaubilet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP – 170 lei, Cat.I – 140 lei si Cat.II – 80 lei.

 

Lasă un răspuns