Concert BZN la Bucuresti: hituri, romantism si veselie!

Vineri seara, Jan si Anny de la BZN au sustinut la Sala Palatului din Bucuresti un concert plin de hituri, romantism si veselie! Mii de oameni au venit sa-i revada pe cei ce formeaza cea mai populara trupa olandeza. Intr-o forma de zile mari, cei doi artisti le-au cantat celor din public cele mai cunoscute hituri ale lor si i-au molipsit cu veselia lor contagioasa.

La cateva minute dupa ora 20.00 si-au facut aparitia pe scena cei cinci instrumentisti ai trupei, insotiti de trei backing vocals. In aplauzele publicului au aparut si cele doua staruri ale anilor ’70-’80. Apoi, primele flori din public, dupa care Jan spune in romana “De data asta, vrem sa cadeti pe spate!”

Toata seara a fost presarata cu cadouri si flori, la un moment dat Jan afirmand: „Dupa cate flori primim, va fi nevoie de un avion special numai pentru ele, sa le putem duce acasa!” Intr-adevar, erau flori peste tot: pe scena, langa instrumentisti, pe marginea scenei… Ce nu stia toata lumea este ca un grup de fani infocati au trimis la hotel in ziua sosirii artistilor in capitala doua masini pline cu crizanteme! O parte din vasele legate cu fundite, ce contineau zeci de flori au fost aduse chiar la concert si puse pe marginea scenei; un decor foarte potrivit pentru niste artisti atat de iubiti precum sunt cei doi olandezi.

Dupa o pauza de aproximativ 20 de minute, solistii au aparut pe scena in tinute noi, hainele de seara fiind inlocuite de o vestimentatie casual.

Timp de aproape trei ore, cei mai populari cantareti olandezi au cantat live si au dat dovada de o energie surprinzatoare, topaind si dansand pe scena din Bucuresti. Astfel, ne-au oferit un spectacol de exceptie, presarat cu momente vesele dar si pline de romantism, in care fanii (tineri si in varsta) au cantat cot la cot cu artistii si s-au bucurat din plin de fiecare refren!


Spre sfarsitul concertului, Jan face un anunt important: „In martie venim la Brasov si la Timisoara”, publicul aplaudand extaziat. Apoi Jan citeste in limba romana de pe o foaie: “Va uram sanatate, bucurii si traditionalul La Multi Ani!” Dupa urarea serioasa, simtul umorului bine dezvoltat l-a obligat sa continue cu o altfel de urare: “Si la anul cand venim, tot aici sa va gasim!”

Dupa cateva minute de aplauze, Jan si Anny au revenit pe scena pentru bis, oferind publicului sansa de a mai asculta inca o data piesa Dance Dance. Apoi au coborat in foayer pentru a sta de vorba cu fanii si pentru a da autografe, incheind astfel o minunata seara de octombrie.


~~Concertul „BZN” a avut loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events. Parteneri media: Magic FM, Adevarul, Click, Ring, Zile si Nopti, Sunete, Tabu, VIP, Stop To Shop, Bucharest NihgtLife, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, PeTeava.ro, 220.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, Orasulm.eu, Kudika.ro, eComunicate.ro, Cocor Media Channel, Reteaua Info-Sanatate, Spard Team si Carpat Guard.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Lasă un răspuns