You are currently viewing Design Driven Program dezvoltat de Concept Machine

Design Driven Program dezvoltat de Concept Machine

Design Driven
Program dezvoltat de Concept Machine

Prezentare
Design Driven este un program-concurs care se adresează start-up-urilor şi companiilor tinere. Programul reprezintă o acţiune de conştientizare a importanţei designului în sfera business. Îi invităm pe cei care împărtăşesc convingerea noastră – că designul contează – să intre în concurs. Înscrierea este gratuită, iar la finalul programului unul dintre participanţi va câştiga designul logo-ului pentru compania aplicantă.
Perioada de inscrieri este 19-31 mai. Detalii suplimentare gasiti pe pagina programului : www.conceptmachine.ro/design-driven

Organizator
Acest program este dezvoltat de studioul de design şi identitate de brand Concept Machine. Studioul îşi desfăşoară activitatea de patru ani în Bucureşti. Concept Machine se adresează companiilor cu atitudine, care inspiră şi tind spre perfecţiune, ce activează în diferite domenii profesionale şi la diverse niveluri de amploare. Concept Machine implementează campanii de comunicare, conturează identităţi şi lansează branduri.
Încă de la începutul activităţii sale, Concept Machine a promovat mesajul “design matters”, încercând să sublinieze rolul fundamental al designului în crearea unei identităţi.
poster concurs
Concept
Design Driven este un program care continuă seria de acţiuni iniţiate de Concept Machine cu scopul de a evidenţia rolul designului în dezvoltarea unei companii.
De-a lungul activităţii studioului a fost analizată relaţia business-design. Am reuşit astfel să sintetizăm trei niveluri de interacţiune, cu implicări şi efecte diferite.

Rolul elementar al designului este acela de comunicare, prezentare.
Integrat strategiei de business, designul defineşte promisiuni şi facilitează conexiunea şi interacţiunea cu consumatorul, inspiră şi motivează, susţinând eficienţa.
Designul pus în centrul gândirii de business inovează şi creează oportunităţi.

Putem conclude astfel că, indiferent de profilul de business, de strategie şi nevoile de comunicare, designul este un instrument indispensabil, ce poate fi folosit atât punctual cât şi global, pentru a genera coerenţă, diferenţiere şi dezvoltare.
Lansăm acest program pentru a comunica ideile noastre, iar pentru că logo-ul este prima piesă din identitatea unei companii, oferim ca premiu designul unui logo.

Programul este deschis pentru start-up-uri şi companii tinere care au o atitudine Design Driven.

Lasă un răspuns