Concert Insomnium si Tribulation la Bucuresti pe 22 Martie

Insomnium, formatia finlandeza de top a scenei metal, se reintoarce in Romania pe 22 Martie in Club Quantic din Bucuresti. Cu o activitate de 20 de ani, Insomnium are la activ 7 albume de studio, primul ‘In the Halls of Awaiting’ fiind lansat in 2002, iar cel mai recent, ‘Winter’s Gate’ aparand in 2016.

Formatia s-a maturizat cu fiecare material discografic, ajungand la un sound unic, acel melodic death metal ce se intrepatrunde cu pasaje de doom sau progressive metal, sound inconfundabil format cu albumul din 2014 ‘Shadows of the Dying Sun’, si cristalizat in totalitate cu ultimul material, ‘Winter’s Gate’, disc care a ajuns si pe pozitia 1 a topului finlandez de albume. Bazele trupei au fost puse in 1997 de catre Markus Hirvonen, Ville Friman si Niilo Sevanen carora ulterior li s-a alaturat Ville Vanni. Ulterior Vanni a parasit formatia fiind inlocuit de Markus Vanhala.

In prezent, Insomnium inseamna:

Niilo Sevanen – voce, bass(1997-present)

Ville Friman – voce clea, chitara

Markus Hirvonen – tobe (1997-present)

Markus Vanhala – chitara (2011-present)

Formata in 2004, in Suedia, dar cu activitate inca din 2001 sub numele de Hazard, Tribulation abordeaza un Progressive Black Metal, formatia fiind considerata una de top al noului val de Black Metal european.

Au 3 albume si 2 EP-uri lansate pana acum, ultimul album, The Children of the Night fiind lansat in 2015. Componenta formatiei a ramas aproape neschimbata de la infiintarea acesteia in 2004. Singurul membru nou este Oscar Leander (ex-Deathstars) care s-a alaturat anul acesta ca tobosar.

In momentul de fata, Tribulation inseamna:

Johannes Andersson – bass, voce

Adam Zaars – chitara

Jonathan Hulten – chitara

Oscar Leander – tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD: 59 Lei Acces General, 89 Lei Golden Circle, in fata scenei – primele 200 de bilete

– PRESALE 1: 70 Lei Acces General, 100 Lei Golden Circle, in fata scenei – pana pe 1 februarie

– PRESALE 2: 80 Lei Acces General, 110 Lei Golden Circle, in fata scenei – pana pe 22 martie

– LA INTRARE: 90 Lei Acces General, 120 Lei Golden Circle, in fata scenei – in limita locurilor disponibile

Sunt in vanzare doar 250 de bilete Golden Circle si 550 Acces General. Zona Golden Circle este delimitata iar accesul in ea se face doar pe baza de bra?ara (pe care o primiti la intrare)

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

Lasă un răspuns