Inaintea concertului de la Bucuresti, José Carreras lanseaza un nou album!

Acum cateva zile a fost facut anuntul oficial: pe data de 6 decembrie, la o zi dupa ziua de nastere a marelui tenor si inainte cu 9 zile de concertul de la Bucuresti, José Carreras lanseaza un nou album!

Noul material discografic al celebrului tenor se numeste „25 – Meraviglioso” si face referire la recuperarea tenorului din cumplita boala de care a suferit – leucemia, la revenirea sa de acum 25 de ani si la toate momentele extraordinare, concertele memorabile si recitalurile care au urmat anului 1988, printre care si cel de la Arcul De Triumf din Barcelona precum si cel de la Opera de Stat din Viena.

Acest nou album va fi disponibil pentru cumparatori incepand cu data de 6 decembrie, la doar o zi dupa cea de-a 67 aniversare a tenorului catalan!

Albumul a fost produs de Christian Kolonovits, compozitorul operei „El Juez” („Los Niños Perdidos”) si contine bucati muzicale clasice precum „Adoro”, „La Strada”, „Meraviglioso” si colaborari cu artisti precum José Feliciano, Lang Lang, Richard Galiano, Alison Balsom si David Garrett.

Fanii celebrului tenor au ocazia sa il asculte live pe artist pe data de 15 decembrie, la Pavilionul Central de la Romexpo Bucuresti! Acesta ii va incanta cu piese precum „White Christmas”, „O Holy Night”, „Let It Snow” si multe altele… Anul acesta José Carreras va fi acompaniat de Orchestra Nationala Radio condusa de David Gimenez si de Corul Radio.

Pentru Gala de Craciun din 15 decembrie toate locurile vor fi pe scaune. Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 650 lei (categoria VIP)
– 500 lei (categoria 1)
– 400 lei (categoria 2)
– 300 lei (categoria 3)
– 250 lei (categoria 4)
– 200 lei (categoria 5)
– 150 lei (categoria 6 – vizibilitate redusa)

Biletele pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor, Magazinul Biletfan – statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro si MyTicket.ro.

~~Concertul „JOSÉ CARRERAS Live la Bucuresti” va avea loc pe 15 Decembrie 2013 la Bucuresti – Romexpo (Pavilionul Central) si este un eveniment organizat de Project Events.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

https://www.youtube.com/watch?v=SZdaB6BDyz4

Lasă un răspuns